Blommans förskola

Kaninson familjen är på besök

Kaninfamiljen Kaninson består av pappa kanin Kalle, mamma kanin kajsa och deras dotter Lilja. Kaninerna turas om att komma på besök varje onsdag förmiddag och berättar om lite olika saker.

Förra veckan kom Kaninen Lilja och berättade om hur viktigt det var med att borsta tänderna då hon hade tandvärk. Barnen fick visa kaninen Lilja hur hon skulle borsta tänderna för att inte få hål i tänderna.

Uppdaterad 2020-09-20

Nu kör vi yrkestema!

Då var det dags att komma igång med terminen. Vi kör "Flygande projekt" med temat "Yrken". Vi börjar med det mest populära yrket. Det är tydligen - brandman.

Genom att använda sig av olika teman så stimuleras barnen till att lära sig nya ord på ett roligt sätt. Samtidigt kan man ta tillfället i akt och lyfta fram olika jobbtitlar som är värdefulla för samhället men man kanske inte tänker på.

Uppdaterad 2020-09-20

Öppettider 06.30 - 18.00

Följ oss på våra sociala kanaler!