Engagerad förskolelärare sökes

Ansök senast 2022-09-01

Är du en engagerad förskollärare med ett stort engagemang och en vilja att göra skillnad?


Var med och ta vår förskola till nästa nivå! Nu söker vi förskollärare till vår förskola i Centrala Norrköping. Förskolan utvecklas och drivs i nära samarbete mellan ledningen, pedagogerna och barnen. Som pedagog hos oss får du ett tydligt uppdrag med både mycket ansvar och stort kreativt utrymme. Varmt välkommen till oss på Blommans förskola. 


Vilka är vi?

Vår förskola erbjuder ett omsorgsfullt lärande med hög kvalitet. Vi arbetar med målsättningen att alla barn kan lära sig allt bara de får göra det på sitt eget sätt. Alla barn ska få det alla barn har rätt till. Vi vet att barn är kreativa, vetgiriga och nyfikna. Barn lär sig ständigt genom situationer som uppstår i vardagen. Förmågan att utveckla kunskap finns hos oss alla och sker tillsammans med andra. Våra skickliga pedagoger planerar och organiserar miljön utifrån varje barns behov.

Förskolan består av en rektor, en förskolelärare, en administratör och 4 barnskötare.


Vem söker vi? 

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med en stor glädje och lust inför ditt uppdrag och ett med kompromisslöst fokus på barnens bästa. Vi tror att du är en aktiv och engagerad person som ser konkreta möjligheter till förbättring och förändring. Du är kreativ och lösningsorienterad med en förmåga att ta både dina egna och andras idéer till handling. Du är dessutom bra på att planera och organisera ditt eget och andras arbete. Som person är du positiv, ansvarstagande och bra på att bygga relationer med människor omkring dig. Som pedagog ser vi att du möter barnen i vardagens olika situationer genom lek och fantasi. Du har en god förmåga att se och ta tillvara alla barns olika kompetenser och omsätta vårt omsorgsfulla lärande i praktiken. Du har förstås även ett trevligt och professionellt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har en tydligt ledarskap och en god förmåga att leda ett arbetslag mot gemensamt uppsatta mål.

Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss!

Mer om tjänsten. 

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren.

Beställ gärna redan i dag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.


Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till oss. Vi gör urval och håller intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan redan i dag!